i morgon kommer jag

picasion


Miley



Miles to go

Hej! Sitter och fixar med bloggdesigner därför min blogg ser konstig ut, ska försöka fixa till de ikväll/natt, fick en bok av pappa idag också! Så jag kan läsa på stranden! typ den första boken jag kommer läsa i mitt liv haha



fredag

Hei! idag har jag och jack solat och badat i min pool i några timmar! nu kollar jag på LOL för 3dje gången haha.... i morgon natt drar jag 2 veckor till 40-50 grader värme i skugga så jävla slönt!!!


Borås

Hei nyss kommit hem från restaurangen, idag har jag shoppat med jacks mamma sen åkte jag och Jack till djurparken och kikade lite djur:)



Liseberg

Hei har vart lite off för är i Borås hos jacks morbror, har vart och shoppat och nu är jag på Liseberg:)



insperation

Hej sitter och fixar med utseendet på bloggen, som varje natt haha.. så bloggen kan se lite konstig ut ett tag just so you guy's know!


Lördag

Hej nyss kommit från stan med mallan, tog en fika och en lunch på cornetto! Shoppade och kom hem med lite allt möjligt men 3 par shorts nu när sommaren snart är slut kanske va lite onödigt haha..



True story



Fredag!

Hei! Nu ligger jag i sängen med en trött Malin bredvid mig, så blir en natt för mig själv ändå fast de är Sleepover time idag haha:) fick även tråkiga besked om att Jack kommer hem i morgon istället för på söndag... Ta de inte personligt Jack.. I morgon ska jag och Malin en sväng till stan för att luncha, fick och shopping mys! Bakade änden med farmor och mina missar idag



Perfection

picasion gif maker


I Don't Know What To Say Since That Twist Of Fate When It All Broke Down

Hellu, sitter och tar en fika i den fina kvälls solen! Malin kom Över på en kaffe idag och får se om jag ska träffa Emelie senare i kväll. Lite små ensamt att bo själv i en vecka men också jävligt skönt, något som verkligen behövdes!



Mysig!

Min lilla älskling ligger och snarkar bredvid mig, låter som han är täpt i näsan för låter nästan som en människa haha stackare..



Bästaste Emelie!

Är så himla stolt, glad och avundsjuk på min fina vän som fick körkort idag! Så himla stolt över dig hjärtat!!!!!



This is looking like a contest Of who can act like they care less



Segt

De är kul att bara för att inte jag bor hemma längre har pappa fixat musik rummet jag alltid velat ha... Dum! Och sen hittade jag massa gamla kameror farfar lämnade innan han dog, as coola!!



Should i go left or right? I wanna go left but right is right!



Tröttisen

Hei sitter på balkongen och äter frukost, somnade typ halv 5 i morse medans cassa somnade typ 12, sen väcker hon mig 10!!! Så är as trött ska inte vakna förs 3!! Den där bruna saken som ser as äcklig ut är så jävla god! De är croissant men nutella i as gött!!



Syster kärlek!



Fix

Heii sitter och fixar systers blogg medans hon springer runt och dricker drinkar och tar kort haha:)



Vin mys med syster!

Hei jag och cassa låg och sola när de började spöregna!!!! Så nu väntar vi på att mamma ska laga mat åt oss sen ska vi hem till mig och blanda drinkar!



Fiiint!

Det är så kul att sola på en innätad balkong... Sen ser man ut som ett vandrande hönshus! :D bara för att katterna också ska få vara på balkongen..



Mys med syster!

Hei! Nu sitter jag på balkongen och dricker kaffe o väntar på min fina syster som ska komma hit för vin mys och massa skitsnack och sedan sova över, kul! :D får se om vi kanske skulle åka till Mamma ett tag och sola men som de är nu blåser de ju isbjörnar ute...



True



Stackars mig!

Hej! Pappa har nyss vart här så vi lagade svin fin mat, och kollade film. mys! Men han va tvungen att åka hem eftersom hans semester slutade idag, så jag är helt själv:( har tråkigt!! Har inte sovit själv på nästan 3 år så känns jätte tomt... Så om någon vill komma över och sova med mig är de bara att höra av sig:)!



Söndag!

Hej! Känner mig så sluten så sitter och kollar på desperat och äter chips, lika bra att passa på när Jack är i norland! Snart kommer mamma över på en kaffe mys! Nu åskar de ute:(



Fika!



Miley!

Den finaste vackraste snyggaste människan på jorden!


Mysss

Heii, jag har ingen aning om vad de är för dag idag haha, ligger bara och slappar hela dagarna så har blivit dag blind.... Nu sitter jag iaf och tar en kaffe och kollar desperate, ska hoppa in i duschen och sätta på en ansiktsmask! Inte långt kvar till man lämnar Sverige och reser bort mot ca 50 grader skugga! Satan vad skönt! Älskling åker till norland en vecka på måndag så får en vecka helt för mig själv i lägenheten ganska ensams men ändå ganska skönt haha sorri Jack... Nu vill jag bara strypa myggan som flyger runt mitt öra!!



makes my day anytime



You blow a kiss but it just don't feel the same



Bara fel

Behövde verkligen inte nå mer att tänka på nu, massa frågor som bara kommer upp i huvudet. Jag orkar inte vad är meningen



Trött tjej!

Heii nu ligger jag i sängen med min fina Nelly på bröstet och kolla desperate haha ovanligt? Kom nyss hem från stan med älskling, blev cafe gränden, cornetto bar och ca 2 kilo godis haha feta? Kollade även på nya spriderman i 3D på bio den va grym! Fick även reda på att jag hade namnsdag såhär tio minuter i 12 kul att man han fira den? Men pappa skulle fira mig i morgon med presenter och fika och mamma ska bjuda mig på bio:)! Älskar namnsdagar de är som att man har 3 födelse dagar per år!



Kärlek

Hei! Sitter och väntar på att Jack ska hämta mig för att sedan åka till stan och äta och på bio! Mys! Tråkigt väder dock....

 



Mitt hjärta!

Tiden har gått så sjukt fort! 3 år har vi varit tillsammans och jag har älskat dig varje dag av dom 1095 dagarna, jag har älskat dig även när jag hatat dig. Skulle vara svår att tänka ett liv utan dig eftersom du gav mig ett liv att leva för!



Design

Vet att min design ser konstig ut, men ska inte ha den så här, fixade med olika designer tills de började blixtra och Jack tvingade mig att slå av elen:( så får fixa allt i morgon, nu ligger jag iaf i sängen jätte pigg utan varken tv, dator=inge desperate housewives= en tjurig Linn!!! Nästan Inge batteri på mobilen och en snarkande man vid mitt öra... Är de nu man ska börja sjunga i'm walking in sunshine och hoppa runt cp lycklig?



I thought you said it was easy, listening to your heart

Trött på att vi alltid ska få varandra att må dåligt, det är som att vi tävlar om vem som kan vara elakast, så grattis du vinner......



Lördag!

Heii så himla glad över att appen funkar igen!!! Känns nästan som julafton haha... Idag har Jag bakat halloncheesecake som jag har bjudit pappa och Jack på, duktiga jag!







The hardest thing you can do is smile when you are in pain

When you truly care for someone, their mistakes never change our feelings, because its the mind that gets angry, but the heart that still cares, so no mather how long it takes it will still hurt.....





jag är trött på att höra dig klaga när du inte kämpar för att få det bättre...

Hej! trött på att inte appen funkar så jag måste blogga från datan.... i vilketfall så sitter jag och kollar desperate och myser för mig själv nu när mannen i huset lagts sig..... idag har jag iaf hämtat paket med mina kläder jag beställt. lyckan man känner när man väntat så länge! har även vart hos pappa och fikat med bebe, tror pappa känner sig lite ensam eftersom han ringer 5 gånger om dagen och vill att jag ska komma hem och bada i poolen haha... men jag är så jävla slö sitter bara och kollar desperate hela dagarna, men vafan har ju vart så jävla dåligt väder hela sommarlovet blir så jävla arg... men men blir ju snart utomlands i 2 veckor med hela stora feta familjen, jack och allas respektive haha inge vuxet ord de lät som... ne nu ska de här fula fettot gå ut och ta en rök, ha de bra!








it's gonna come back around, you know that this town is just too small



RSS 2.0